Anime Kiddy Grade/Csajkommandó
Anime Kiddy Grade/Csajkommandó
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Kiddy Grade
 
Epizódok
 
A hónap idézete

 

-Tudtam, hogy ez lesz. Gyakrabban kéne lottóznom.-

/Armblast/

  

 
HA EDDIG NEM TUDTAD VOLNA

Az oldal tartalmának jó részét én egyedül csináltam de nem azért hogy más szó  nélkül ELLOPJA!  Ha vki szeretne vmit az oldalamról, kérje az engedélyem!(adamimo@citromail.hu) By Mira Jade

 
Naptár
2018. Október
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Kiddy-s linkek
 
Kiddy-s AMV-k!
 
Letöltések
 
Alkotók
 
Köszönöm!
Köszönettel tartozom minden segítségért és figyelemért!
 
Szavazás!!
Őszinte választ várok!
Tetszenek a könyvjelzők/levélpapírok?

Igen, nagyon
Már nyomtattam belőlük :)
Nem tetszenek
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Kiddy Grade 2
 
Szójegyzék

13-as alakulat: a Gott takarítócsoportja

biztosítók: az alvilág "biztosítói", jó pénzért bárkit megszöktetnek a fogolyhajókról, bármi áron

Delucalion: az a hatalmas űrhajó, amit a nemesek építettek. Felhasználva a hajót a Nouvlessek el tudtak volna szökni a galaxisból, új hazát keresni. Ez úton akarták romba dönteni a birodalmukat: a kormányzásuk nélkül káosz alakult volna ki az Unióban.

Black box/Armblast táskája/: sajátos kifejezéssel élve "szörnyen hasznos", ugyanis akár a miniszterelnök is elfér benne, vagy megállítja az időt.

D parancs: olyan jelzést küld az ász ügynökök testében lévő nanorobotoknak hogy azok másolni kezdik magukat. A nagy nyomás elpusztítja a belső szerveket, ebbe az ügynökök belehalnak. Így küszöbölik ki az esetleges szembeszegülést a paranccsal.

fémparipa: (nemesek kiváltsága) képes átlépni a hangsebességet 1 sec. alatt. Fémparipa versenyeken mérik le a nemesek az egyén bátorságát

geobomba: régen fegyver volt, a film idején már csak a bolygók átformálására és lakhatóvá tételére alkalmazzák

kacagó jokerek: titkos pénzügyi információkat árulnak( bűnözők )

quantum-ugrás:Eclips említi, hogy az ászokat azért nehéz megölni, mert ez a képesség az összesben benne van. Ez hozza vissza őket az életbe, így Eclips is újra feltűnt, miután Alv végzett vele.

Hasis: régen egyfajta drog volt, amely az embereket érzéketlen gyilkológépekké tette: nem féltek semmitől és senkitől. A történetben egy vírusprogram, amely detto azt a hatást váltja ki, de gépeknél. A gépeket úgy programozza át, hogy végezzenek a kijelölt célponttal, akár önmegsemmisítés árán is.  Nem hagy nyomokat.

C hatalom: A Gott hivatásos katonái tömörülnek ebbe a csoportba, ami a rendősrég egy változatának fele meg. A csoport hivatalos neve ,,Titkos hatalom"-ként fordítható /Confidential Force/. Azoknál az alkalmaknál, amikor az Ászok vagy a Bizalmas állomány tagjai képtelenek előnyösen együttműködni a helyi rendőrséggel, ők veszik őrizetbe az elégedetlenkedőket és ráveszik a pártfogásra, ellenőrzik  a rendőrségi vezetést. Másik fontos munkaterületük őrizni a kiemelkedő tehetségeket, személyzettel ellátni a különböző bűnügyi helyszíneket, kezdve az első adminisztrációktól. Konkrétan az egyetlenek akiket őrként alkalmaznak kulcsfontosságú helyekhez, mint például a Bureau vezetőségen bellüli adminisztrációkon, vagy a C hatalom legnagyobb képviselői, a Palotaőrök. A büszke uniformis vérvörös, sugárnyaláb-kard tartozik hozzá.

Cyborg

Egy ember teste amely sokkal erősebb az átlagnál, köszönhetően a beleültetett különböző gépeknek. A harci cyborgokat teremtésük folyamán úgy dolgozták ki őket, hogy teljesen emberinek hassanak, erre átellenőrző törvények is vannak.

 

Ász ügynök

Egy Ász ügynök mindig különleges képességekkel bíró ember. Sok kormány alkalmaz Ászokat problémamegoldásra, amikor üldözés lehetetlen normális emberek számára. A legtöbbjüket csak kódneveken neveznek, a lista pedig szigorúan titkos. Valójában a létezésük eltitkolt a megszokott állampolgárok elől. Ha például a GOTTot vesszük, az Ászok felosztása egyedül az igazgatóság felügyelete alá tartozik, tehát csak Eclips igazgatónőhöz. Az Árnyékszakasz 12 emberből áll, akik kettessével csapatokat alkotnak. Egyedül az igazgatónő tudja, összesen hány ügynök létezik összesen. Az Ász-ügynökök hivatalos neve Encounter of Shadow-work Member, amit valahogy a magyarban ’összeütközések árnyékában munkálkodó tag’-ként lehet visszaadni. Ennek az ’árnyékmunka’ szónak az eredete onnan jött, hogy ez „egy csoport, amely a felszín alatt kézbentartja az elnökségek pártjait és a háttérből irányít,” ráadásul megmutatják, hogy ők is szigorúan ellenőrizve vannak. A szabály szerint, aki speciális képességekre tesz szert és Ásszá válik, kilépése után is valamely kormány szolgálatába kell állnia. Ha az ilyen ex-Ászok feltűnnek, a kormányok közbenjárásával kötelességük foglalkoztatni őket, ha szükséges. Úgy is hírlik, néhány ügynök aki abbahagyta korábbi tevékenységét bármely okból, csatlakozott valamely bűnöző-szervezethez vagy egyfajta elhárító-erő lett, aki az Ászokat üldözi. Ez fokozza a feladatok veszélyességét az ügynökök számára, ugyanis sokkal nehezebb egy volt Ász ügynökkel szemtől-szembe csatát nyerni. Továbbá ez az indok, amiért az ügynökök csapatban járnak, hiszen ha kombinálják képességeiket talán sokkal nagyobb erőket szabadíthatnak fel. A GOTT esetében a társaknak ez mindennapos dolog, de vannak kormányok, ahol vagy hármasban vagy egyedül dolgoznak és ez nem lehetséges. Vannak esetek, például Viola és Cesarioé, akik képtelenek külön-külön használni az erejüket, vagy Alv és Dvergr, akik pontosan ugyanazzal a képességgel bírnak. Végtelen variációi vannak ezeknek a különleges erőknek, és minden ügynöknek megvannak a saját erősségei és gyengéi. Ez az indoka, hogy a képességeknek megfelelően helyezik ki az ügynököket a megfelelő helyekre, a megfelelő időben. A nagyobb erejű (több képeséggel bíró) Ászok vannak a legmagasabb, a kisebb erejűek az alacsonyabb osztályokban. A G osztályú ügynökök a legerősebbek akik léteznek. Többjük már-már legendás hős. Az alacsonyabb rendű Ászok pletykái szerint Sinistra és Dextera a legerősebb, hiszen az egyedül és titkosítottan, kizárólag az igazgatónőnek szolgálnak. A sor alján, a legkisebb erejű Ászok közt valamiért Eclair és Lumier az utolsó…

 

 
A hét képe
Kérlek, ne lopj el semmit se!
 
Extra
 
Fan fictions
 
Galéria+
 
Számláló
Indulás: 2005-04-10
 
Mail me!
Írj a vendégkönyvbe!
 
Szavazás!
Szeretnél látni az oldalon tájékoztatót a legújabb mangákról?

Igen, legalább tudom, mikor menjek megvenni
Nem, úgysem tudom beszerezni őket/nem érdekel
Ez egy kiddys oldal, nem információsiroda
Rád bízom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
CLOCK
 
Háttérzene /Anger/
<bgsound src="http://kiddygrade.free.fr/images/sp3/04%20-%20Anger.mp3" loop=1>
 
Versenyeredmények
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!