Anime Kiddy Grade/Csajkommandó
Anime Kiddy Grade/Csajkommandó
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Kiddy Grade
 
Epizódok
 
A hónap idézete

 

-Tudtam, hogy ez lesz. Gyakrabban kéne lottóznom.-

/Armblast/

  

 
HA EDDIG NEM TUDTAD VOLNA

Az oldal tartalmának jó részét én egyedül csináltam de nem azért hogy más szó  nélkül ELLOPJA!  Ha vki szeretne vmit az oldalamról, kérje az engedélyem!(adamimo@citromail.hu) By Mira Jade

 
Naptár
2018. Október
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Kiddy-s linkek
 
Kiddy-s AMV-k!
 
Letöltések
 
Alkotók
 
Köszönöm!
Köszönettel tartozom minden segítségért és figyelemért!
 
Szavazás!!
Őszinte választ várok!
Tetszenek a könyvjelzők/levélpapírok?

Igen, nagyon
Már nyomtattam belőlük :)
Nem tetszenek
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Kiddy Grade 2
 
'Bakkik'....

FIGYELMEZTETŐ

   
Saját fordítás, ÉN szenvedtem vele órákat és nem te, tehát ELLOPNI TILOS!

....

   
A stáb általában a Csajkommandóban a legtöbb bakit itt követte el: a hangokra nem figyeltek. A gépek hangja teljesen monoton, számítógéppel igazított, meg van toldva nyelvtanilag jó kifejezésekkel. Amikor először hallottam egy szöveget, azt hittem egy robot hangja az, de később észrevettem hogy az egyik szereplő szája mozog a mondat közben, bár kétségtelen, hogy nem az ő hangján mondják a szöveget. Túl drága lenne kicsit odafigyelni? ’^^

17.rész

   
Megint észrevettem egy bakit a 17. részben, mikor képeket nézegettem, de ez tűnik a leghatalmasabbnak. A GOTT-nak találnia kellene néhány jobb helyesírású embert… * Javítás * Ez a hiba már nincsen rajta a DVD verziókon.

5. rész

   
Oké, ez az egy az 5. részből kicsit erős szégyenfolt, de nem akkora alapvető hiba, mint ami a japánból angolra fordított animékben előfordul. Azokból több van mint bárki hinné, tehát ezzel a hibával nem sokat törődnek.

8.rész

   
Itt a nagy klasszikus, a 8. epizód címében... Kérdés, hogy ellenőrizte-e valaki ezt, vagy csak nem vette észre? * Javítás * Az új verzióban az epizódok útmutatójában /a hivatalos oldalon/, ezt a hibát már kijavították (lásd www.kiddygrade.com/story/tv_story08.html). Ugyanúgy kijavították 21. rész címében a 'Nouvlesse Arc' hibát 'Nouvlesse Ark' -ra. A japán DVD-ken már a javított címeket láthatjuk. „Forbidden / Instruments”

6.rész

   
Amikor megérkezett az új DVD, hozott magával néhány új bakit is a 6. epizódból…(lemaradt/összekutyulódott egynéhány betű)

24. rész

   
Itt egy kis valami az utolsó epizódból. Bocsánat az akadékoskodóktól, de nem tudtam jól megfogni. Ha nem tudnád elolvasni: "Energiaelégtelenség – Felkészülés a megsemmisülésre"

 
A hét képe
Kérlek, ne lopj el semmit se!
 
Extra
 
Fan fictions
 
Galéria+
 
Számláló
Indulás: 2005-04-10
 
Mail me!
Írj a vendégkönyvbe!
 
Szavazás!
Szeretnél látni az oldalon tájékoztatót a legújabb mangákról?

Igen, legalább tudom, mikor menjek megvenni
Nem, úgysem tudom beszerezni őket/nem érdekel
Ez egy kiddys oldal, nem információsiroda
Rád bízom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
CLOCK
 
Háttérzene /Anger/
<bgsound src="http://kiddygrade.free.fr/images/sp3/04%20-%20Anger.mp3" loop=1>
 
Versenyeredmények
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!